Τα μωρά κοιμούνται και σε... φρουτιέρα!



Οι φωτογραφίες των μωρών είναι πάντα αξιολάτρευτες, όμως αυτές που τράβηξε η Τρέισι Ρέιβερ είναι οι πιο γλυκές και τρυφερές που έχετε δει. Η Αμερικανίδα φωτογράφος συνέλαβε τις μικρές φατσούλες τη στιγμή που αφήνονταν στις αγκάλες του Μορφέα… όπου κι αν συνέβαινε αυτό. Οπως θα διαπιστώσετε, κανένα μωράκι δεν αποκοιμήθηκε στην κούνια του, αλλά όπου έλαχε! Και πού έλαχε; Μέσα σε κάλτσες, στην φρουτιέρα της κουζίνας ή στο καλάθι για τα ασιδέρωτα!


Ολες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν τα μωρά ήταν μόλις μερικών εβδομάδων. «Το στιλ μου είναι απλό και ξεκάθαρο. Επικεντρώνομαι σε αυτές τις πολύτιμες μικρές φατσούλες. Μου αρέσει να καταγράφω όλες τις εκφράσεις τους... τις σοβαρές, τις χαμογελαστές, τις αποσβολωμένες, τις αστείες!» εξηγεί η Αμερικανίδα φωτογράφος. Και πράγματι, οι εκφράσεις των μωρών δεν την έχουν απογοητεύσει ποτέ. Ολες μεταφέρουν μια μαγική αίσθηση ηρεμίας και ξεγνοιασιάς, που σε πολλές περιπτώσεις είναι μεταδοτική.
 


Η Ρέιβερ, η οποία ζει στη Νεμπράσκα, διευθύνει τη φωτογραφική επιχείρησή της με την αδερφή της, Κέλεϊ, μητέρα δύο παιδιών. Μαζί παραδίδουν μαθήματα φωτογράφησης μωρών, διδάσκοντας τους γονείς πώς να χρησιμοποιούν σωστά το φυσικό φως και πώς να εκμεταλλεύονται διάφορα υφάσματα και αντικείμενα που έχουν στο σπίτι για να βγάζουν αστείες πόζες. Και φυσικά τους αποκαλύπτουν μυστικά για να κρατάνε τα μωρά τους ήρεμα και ήσυχα, έτσι ώστε να αποκοιμούνται εύκολα και να γίνονται πρωταγωνιστές σε φωτογραφίες απεριόριστης γλύκας!


 




espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου